Dynamic Website

Δυναμικές Ιστοσελίδες απο την ITControl.gr.

Τι είναι οι Δυναμικές Ιστοσελίδες.

Δυναμική ιστοσελίδα ή Δυναμικό website είναι η ιστοσελίδα που έχει μενού διαχείρισης (CMS) όπου μπορούμε να συνδεόμαστε και να αλλάζουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας εύκολα και γρήγορα. Το πρόγραμμα διαχείρισης είναι στην ελληνική γλώσσα και πολύ εύκολο στη χρήση.
Η δυναμική ιστοσελίδα είναι μια ενεργή σελίδα που αλληλεπιδρά με τους χρήστες της, δίνοντας τους πολλές δυνατότητες όπως πχ να σχολιάσουν , να ψηφίσουν, να λαμβάνουν email (νέα του site, προσφορές κα). Η σχέση πομπού- δέκτη κάνει τους χρήστες(δέκτες) να ξανά επισκέπτονται στην ιστοσελίδα.
Αλλάζοντας και ανανεώνοντας το περιεχόμενο του website σας έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε τις μηχανές αναζήτησης.

 

| Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων είναι πιο δύσκολη από τις στατικές ιστοσελίδες. Η δυσκολία εξαρτάται από τις δυνατότητες που θα περιλαμβάνει η δυναμική σελίδα και ο χρόνος υλοποίησης είναι μεγαλύτερος από ότι για ένα απλό website.
Ο διαχειριστής και μόνο έχει τον έλεγχο του περιεχομένου της σελίδας μέσα από την κονσόλα διαχείρισης. Η κονσόλα διαχείρισης της σελίδας έχει μοναδικό κωδικό πρόσβασης (password).Στην κονσόλα δεν μπορούν να εισέλθουν σε αυτή οι χρήστες της δυναμικής ιστοσελίδας.

Εκμάθηση του συστήματος

Μετά την δημιουργία και κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε στο σύστημα διαχείρισης της δυναμικής ιστοσελίδας σας. Έπειτα θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή προσθέτετε περισσότερες πληροφορίες(ευχές για Χριστούγεννα και Πάσχα, προσφορές). Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε προγραμματισμό ή ξένες γλώσσες για να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας.

| Ασφάλεια δυναμικής ιστοσελίδας

Επειδή δίνουμε τεράστια βαρύτητα στην ασφάλεια των ιστοσελίδων και θέλουμε οι πελάτες μας να μας εμπιστεύονται, με συνεχείς ενημερώσεις ασφαλείας της εφαρμογής του συστήματος διαχείρισης καταφέρνουμε να διατηρούμε ασφαλείς όλες τις ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε .

| Κόστος δυναμικής ιστοσελίδας

Η δυναμική ιστοσελίδα έχει μεγαλύτερο κόστος από μια στατική ιστοσελίδα αλλά είναι πιο οικονομική διότι κάνετε αλλαγές μόνοι άμεσα και χωρίς επιπλέον χρέωση. Είναι η λύση που ταιριάζει σε όλους όσους γνωρίζουν πόσο ισχυρό είναι το internet.

 

Τα θετικά μιας Δυναμικής ιστοσελίδας

| Διαφήμιση χαμηλού κόστους

Η κατασκευή ιστοσελίδας προσφέρει διαφήμιση χαμηλού κόστους σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους που περιελάμβαναν ,διαφήμιση στον τύπο, στο ραδιόφωνο ή ακόμα και στην τηλεόραση. Εύκολα ο επιχειρηματίας μπορεί να αποκτήσει μια δυναμική ιστοσελίδασε χαμηλό κόστος η οποία μετά την ολοκλήρωση της θα θεωρείται ως πάγιο εργαλείο της επιχείρησης, σε αντίθεση με την παραδοσιακή διαφήμιση η όποια για να φέρνει πελάτες θα πρέπει να ανανεώνεται η σύμβαση της με το μέσω που την προβάλει με αρκετά υψηλό κόστος.

| Ανάλυση συμπεριφοράς πελατών

Μια ιστοσελίδα παρέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που δείχνουν την συμπεριφορά του υποψηφίου πελάτη. Συγκεκριμένα δίνεται η δυνατότητα παρακολούθηση με ακρίβεια στοιχείων όπως ποιο προϊόν είδε ο πελάτης, σε ποια σελίδα προϊόντος έμεινε περισσότερο χρόνο, ποιες προσφορές τον οδήγησαν στην αγορά κ.α.

|Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο

Η ιστοσελίδα μια επιχείρησης καθιστά την ίδια την επιχείρηση διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για νέους και υπάρχοντες πελάτες. Είναι αρκετά εντυπωσιακό ενώ η επιχείρηση σας είναι κλειστή λόγο ωραρίου εσείς να συνεχίζεται να πουλάτε. Πιστέψτε με, θα ξετρελαθείτε όταν δείτε μια πώληση ότι πραγματοποιήθηκε μετά τα μεσάνυχτα ή ακόμα και Κυριακή.

|Επικοινωνία με τον πελάτη

Μια ιστοσελίδα επιτρέπει στους επισκέπτες και στους πελάτες της επιχείρησης να επικοινωνούν αμφίδρομα με την επιχείρηση, για θέματα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει. Ακόμα μπορούν να διαβάζουν κριτικές για προϊόντα που έκαναν άλλοι αγοραστές. Αυτή την στιγμή οι περισσότεροι αγοραστές προχωρούν σε αγορά ενός προϊόντος κυρίως γιατί διάβασαν κάποιο σχόλιο από έναν ευχαριστημένο πελάτη σε κάποια ιστοσελίδα ή κοινωνικό δίκτυο.

|Μερική εξίσωση ανταγωνισμού

Το σχετικά χαμηλό κόστος δημιουργίας και διατήρησης μιας ιστοσελίδας επιτρέπει σε επιχείρησης μικρού ή μεσαίου μεγέθους να αποκτούν μερίδιο αγοράς εις βάρος των μεγάλο εταιριών που δρουν στο ίδιο αντικείμενο. Με αυτό τον τρόπο μπορεί και η μικρή επιχείρηση να πλησιάσει πελάτες που μόνο μεγάλες εταιρίες μπορούσαν στο παρελθόν, γιατί όταν τα προϊόντα σας είναι προσβάσιμα από όλους, τότε μεγαλώνουν οι πιθανότητες σας να αποκτήσετε έστω και μικρό μερίδιο αγορά.

|Ενίσχυση εταιρικού προφίλ

Η ύπαρξη επαγγελματικής ιστοσελίδας ενισχύει το εταιρικό προφίλ της ίδιας της επιχείρησης δυναμώνοντας την στα μάτια των υπαρχόντων όπως και μελλοντικών πελατών. Η ύπαρξη και μόνο επαγγελματικής ιστοσελίδας δίνει την σιγουριά στο πελάτη ότι έχει να κάνει με μια σοβαρή επιχείρηση που δεν διστάζει να έχει σε κοινή θέα τιμές και προϊόντα. Ακόμα δείχνει πάντα διαθέσιμη να υποστηρίξει τον πελάτη άμεσα και σύγχρονα.

Αυτά είναι μερικά από τα κυριότερα πλεονεκτήματα κατασκευής επαγγελματικής ιστοσελίδας. Αν ανέλυα όλα τα πλεονεκτήματα θα έπρεπε να γράφω για μέρες και θα γινόμουν κουραστικός. Σε κανέναν δεν αρέσει ένα τεράστιο άρθρο χωρίς αρχή και τέλος.  Ελπίζω αυτά που διαβάσατε να ήταν αρκετά διαφωτιστικά και να σας βοηθήσουν να πάρετε την τελική απόφαση που είναι η επένδυση στην κατασκευή μιας σύγχρονης ιστοσελίδας για την επιχείρηση σας.

 

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε την δικιά σας Δυναμική Ιστοσελίδα?

Επικοινωνίστε με το Team του ITControl.gr